Uitgebreide website nodig?

Kies dan voor een WordPress Website in combinatie met een Smart-Blog

Untitled design-22

Een website alleen is niet meer genoeg

Een goede website is zowel een antwoord op een zoekopdracht in Google als een digitale etalage van uw winkel, bedrijf of organisatie. Het is dan ook steeds de uitdaging om de juiste balans te vinden tussen ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid binnen een vooropgesteld budget.

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.” – Steve Jobs

UP-TO-DATE WebDesign maakt uw (nieuwe) website niet enkel ‘deelbaar’ met sociale netwerken maar integreert ze vervolgens ook in uw website en voorziet in de mate van het mogelijke overal dezelfde huisstijl.

“1 op 4 websites wereldwijd wordt gemaakt met Wordpress”

“Google loves WordPress”

UP-TO-DATE WebDesign met WordPress & Google

Informatieve websites die gebruiksvriendelijk zijn en eenvoudig up-to-date blijven maken we met Google Blogger (Smart-Site).

Websites (met extra functies) die visueel sterk zijn en eveneens goed scoren in de zoekresultaten worden met WordPress gemaakt.

Steeds in combinatie met Google Blogger voor de online communicatie. Dat is een platform wat Google gratis aanbiedt. Dit is gratis, zonder hostingkosten, zonder provider, zonder betalende updates of veiligheidsrisico’s. Wereldwijd zijn er honderden miljoenen blogs van Blogger actief. U kan gerust zijn dat u met een systeem werkt wat zichzelf al ruim bewezen heeft sinds 1998.

De Smart-Blog verbinden wij met de belangrijkste sociale media (zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, enz) zodat uw updates automatisch gepost worden op die kanalen waarmee u ook kan scoren bij uw volgers.

UP-TO-DATE-WebDesign-Sitemap–Blog-en-Site

“WordPress is gemakkelijk in gebruik”

“Het populairste open-source content management system ter wereld”

SEO

WordPress websites doen het goed in de zoekmachines. Wil je nog meer, dan kan je met de juiste plugins en instellingen je website helemaal perfect optimaliseren voor de zoekmachines.

Beheer

Ondanks dat WordPress erg uitgebreid is, spreekt het voor zich. Artikelen toevoegen aan je website is erg eenvoudig. Je maakt een pagina, klikt op publiceren en het staat online.

CMS

WordPress is nu een volwaardig content management system dat alle content vormen probleemloos kan integreren.

REDACTIE

Een WordPress website kan door meerdere gebruikers gevuld worden waarbij  per user een rol kan toegekend worden (beheerder, redacteur, moderator, …)

Responsive

Al vanaf installatie is een WordPress website meteen responsive voor alle toestellen.

Referenties

Grote persbureaus, beroemdheden en multinationals kiezen eveneens voor WordPress. Dit geeft nogmaals aan hoe goed WordPress in elkaar zit. Spotify, Autoblog(NL), CNN, Katy Perry, NRC-Next(NL), Playstation blog, Samsung usa news, …

GRAFISCHE VRIJHEID

Iedere pagina in een WordPress website kan volledig naar wens ingevuld en gekleurd worden. De grafische mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.

Schaalbaarheid

Een WordPress website heeft geen beperkingen in volume en de mogelijkheden qua onderverdeling (rubrieken) zijn eveneens onbeperkt.

Ondersteuning

56% van alle CMS websites is gemaakt met WordPress. Dat betekent ook dat het merendeel van de webmasters WordPress beheerst en je zo onafhankelijk kan blijven. Zo blijf je baas over je eigen website.

MEERTALIG

De WPML plugin biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van talen en het toewijzen van vertaaltaken aan content beheerders.

Budget

Tot slot is het belangrijk om je wensen en je budget op dezelfde lijn te krijgen. Veel verwachten terwijl je niet het juiste budget voor ogen hebt zorgt voor teleurstellingen. Anderzijds hoeven hoge verwachtingen niet gelijk te staan met een hoge kost. Geef in alle open en eerlijkheid aan hoeveel budget je over hebt om dit te bereiken.

“Een Smart-Blog bij een website maakt het veel gemakkelijker om automatisch up-to-date te blijven en overal aanwezig te zijn”

utd-schema-volgers-2020

Via 1 aangeefluik

Een Smart-Blog op een subdomein van de website

  1. die hoog scoort in Google
  2. en die al uw berichten automatisch doorplaatst naar de belangrijkste sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest & Google+
  3. en op de homepage van uw website
  4. en in een geautomatiseerde nieuwsbrief (mailing) uitstuurt naar uw contacten.

Zo bent u altijd en overal in één handeling met iedereen up-to-date.

UP-TO-DATE met Google

“Wilt u in Google scoren, doe het dan met Google!” Via Google Blogger wordt uw communicatie automatisch doorgestuurd naar andere kanalen waardoor er ook automatisch linken ontstaan naar dat bericht, wat weer betere zoekresultaten zal opleveren.

UP-TO-DATE met uw klanten

Iedereen fixeert zich in de reclame op het verkrijgen van nieuwe klanten, maar uw huidige klanten op de hoogte houden (via blog, site, social media & e-mailing) is vaak veel goedkoper en efficiënter daar zij reeds bij u gekocht hebben.

UP-TO-DATE via PLANNING

Via Google Blogger is het niet enkel mogelijk om meteen te publiceren, maar ook in de toekomst. U kunt dus uw berichten klaar zetten en deze plannen op de gewenste datum en tijdstip van publicatie. Door de koppeling met de site, social media & e-mailing kan u dus een volledig social mediaplan in mekaar steken.

Graag een demo van een UP-TO-DATE WebDesign?

Wij horen het graag van u.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32 (0)11 870 835 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.