UP-TO-DATE Sitemap

Ontdek de architectuur van een UP-TO-DATE WebDesign, een online samenspel van WordPress, Google Blogger en de top 10 social media & web services wereldwijd

Ontdek meer

UP-TO-DATE Cartoons

Ontdek “De 10 geboden van een UP-TO-DATE WebDesign” in 10 veelzeggende cartoons van onze huistekenaar Ivan Jans.

Bekijk Cartoons

Infographic GOOGLE Services

Ontdek alle Google Services op een rij en hoe ze ongetwijfeld zullen gaan samenwerken in Augmented Reality. Verre toekomst? Veel gebeurt nu al op onze smartphones & tablets.

Bekijk Infographic

UP-TO-DATE met iOS & Android

Ontdek de onmisbare apps voor een UP-TO-DATE WebDesign & Smart-Site voor uw smartphone en/of tablet.

iOS & Android Apps

MOSAE Interview

‘Online scoren doet u best met Google’ een interview in MOSAE Magazine waarin het Google verhaal stap voor stap wordt uitgelegd en wat Google kan betekenen voor de lokale ondernemer. Must read!

Lees Interview

Infographic KLANTENCOMMUNICATIE

Ontdek hoe alle communicatiemiddelen in de afgelopen 2 decennia gedigitaliseerd werden en hoe het internet hieraan zijn bijdrage heeft geleverd.

Bekijk Infographic

Infographic Smart-Site

Met een Smart-Site bent u steeds UP-TO-DATE met Google en uw bezoekers, volgers en (nieuwe) klanten via social media en per e-mail. De infographic spreekt meer voor zich.

Bekijk Infographic

SIRI Commando's van Apple

Onder het motto “Haal meer uit je iPhone & iPad” presenteren wij u hier de mogelijkheden met SIRI commando’s die uw werk & leven alweer een stukje aangenamer kunnen maken.

Vraag het aan SIRI

Infographic WAAROM LIKEN WIJ

In de afgelopen 10 jaar is Social Media een belangrijk onderdeel geworden in ons zakelijk leven. Maar waarom wordt een pagina nu leuk gevonden? Ontdek het op onze infographic.

Bekijk Infographic
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32 (0)11 870 835 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search