Herinnering uitnodiging: In het Oog van Google

Google, internet, sociale media, YouTube, webshops, smartphones, virtual & augmented reality, smartspeakers… De wereld staat niet stil. Als je nog van betekenis wilt zijn, moet je overal aanwezig zijn. Dit lijkt een zware opdracht, maar dat hoeft het niet te zijn. In dit seminarie geeft Emiel Jans, spreker bij Assemblee Speakers,  u meer inzicht met heel concrete voorbeelden en herkenbare situaties.
Deze nuttige tips, om zo snel mogelijk resultaat te behalen, komen aan bod:
  • Hoe wordt u met uw bedrijf beter en door de gewenste doelgroep gevonden via Google?
  • Hoe verzamelt u meer en – vooral – de juiste volgers op sociale media?
  • Waarom is het nu hét geschikte moment om in te zetten op adverteren via sociale media?
  • Wat kost online adverteren en hoe pakt u dat het best aan?
  • Hoe converteert u online leads het snelst tot trouwe klanten?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten en relaties veel en goede reviews achterlaten op uw Google-Mijn-Bedrijf-pagina? En waarom is dat héél, héél belangrijk? En wordt dat steeds belangrijker?
  • Welke kansen en uitdagingen bieden nieuwe technologieën, zoals virtual en augmented reality, voor uw sector en uw bedrijf?
Op deze en veel andere online vragen krijgt u een helder antwoord tijdens de nieuwe lunchseminaries van UP-TO-DATE WebDesign, in september en oktober, in de 5 Officenters in Vlaanderen en het Nederlandse Maastricht. Deze lunchseminars zullen steeds van 12:00 tot 16:00 plaatsvinden.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar: Schrijf u nu in!

Wij hebben ondertussen meer dan 360 Google reviews ontvangen over onze aanpak, opleidingen en dienstverlening. Hier kan u ze allemaal bekijken.

Bekijk hier meer dan 20 getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze hulp een groot publiek weten te bereiken:
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32 (0)11 870 835 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.