Zoekmachineoptimalisatie is geen kunst …
eerder een kwestie van discipline en planning

Eerst en vooral gaan we op zoek naar de zoekwoorden die van belang zijn voor uw bedrijf, aanbod en branche … m.a.w. waarmee u wilt gevonden worden. Vervolgens analyseren we het zoekgedrag, de timing en historiek en kiezen voor de juiste formuleringen  in uw website.

Stevige basis, blijvende resultaten

UP-TO-DATE WebDesign staat ook voor een degelijke, eerlijke manier om u op de eerste pagina van de zoekresultaten te krijgen met de inhoud van uw blog, site en/of shop (in de mate van het mogelijke). Door bij aanvang rekening te houden met de ‘vereisten’ van Google om gevonden te kunnen worden met de meest populaire zoekmachine (naam, webadres, beschrijving, update, aantal pagina’s, ouderdom,  …), wordt er meteen een stevige basis gelegd voor online succes met uw content, nu en in de toekomst. Dit heeft te maken met het feit dat hier nog veel te weinig aandacht aan besteed wordt, en in het land van de blinden is éénoog koning.

“If your business is not on the internet (Google), then your business will be out of business” – Bill Gates, oprichter Microsoft

Meer visibiliteit voor uw content

Door uw content (nieuws, actua, acties, events, updates, …) via de blog automatisch te delen met uw social media, per e-mail en op uw website, ontstaan er extra zoekresultaten in Google vanuit meerdere webadressen wat uw kansen om gevonden te worden aanzienlijk verhogen.


Online communicatieplan a.d.h.v. zoekwoorden

UP-TO-DATE WebDesign helpt u ook bij het plannen van de juiste content op het juiste moment. Na onderzoek naar het zoekgedrag op Google, kunnen we aan tonen wanneer de behoefte naar een merk, product of dienst in uw aanbod het grootst is en met deze gegevens een online communicatieplan samenstellen. Het is zelfs mogelijk om promoties, acties, events, nieuws, … van te voren klaar te zetten en deze content automatisch te laten verschijnen op uw blog, site, social media en e-mailing.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32 (0)11 870 835 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.