Emiel JansZaakvoerder | Sales

Zaakvoerder van UP-TO-DATE Webdesign, Spreker, Google Expert, Docent & Innovator aan het woord: 

Komende uit een ondernemersfamilie in de technologische sector, heb ik op jonge leeftijd de digitale wereld in de vingers gekregen. Later heb ik op school geleerd dat ik complexe dingen op een eenvoudige manier weet uit te leggen, dankzij metaforen en ‘whiteboarding’. Na een ernstige huidziekte tijdens mijn tienerjaren, ben ik met een stevige portie inzicht en levenservaring begonnen met de wereld van verkoop en communicatie te ontdekken. Ik heb de voorbije 10 jaar vooral gezien hoe bedrijven en organisaties ter plaatse blijven staan, zodra ze denken dat iets goed werkt. De voorsprong die je vandaag hebt, wordt door de innovators van morgen ingehaald. Stil blijven staan is geen optie. Ik wil mensen helpen een beter beeld te vormen van wat er hen morgen te wachten staat. Mijn verhaal draait rond het delen van kennis, tips, tricks & ervaring.

Zorg ervoor dat je een voorsprong hebt op je concurrenten
Ik wil mensen helpen een beter zicht te krijgen van de kansen die dankzij het internet en technologie nu voor het grijpen liggen. Het online landschap evolueert zo snel dat het vandaag absoluut noodzakelijk is om hier als manager of ondernemer bewust van te zijn. Langs de zijlijn toekijken hoe de rest van de wereld vooruit gaat, of blind vertrouwen op het advies van anderen, zijn geen optie meer. Met de volgende wereldwijde crisis om de hoek zal het van dit soort innovaties afhangen of je een voorsprong hebt op je concurrenten of niet.

Time for action:

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32 (0)11 870 835 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search

websites - Bert Jans