Webinar Smart-Site 2.0 | Bereik je klanten online met één klik

Het internet is anno 2020 hét medium bij uitstek om klanten te bereiken online. Alleen kost dat voor de meeste ondernemers vaak te veel tijd, kennis en geld om hier op een professionele manier op in te zetten. U hebt tenslotte wel wat anders te doen dan ’s avonds nog achter de computer te zitten en met uw website, social media of het maken van nieuwsbrieven bezig te zijn.

Maak kennis met de Smart-Site 2.0:

  • Een Smart-Site wordt 100% gebouwd met Google diensten
  • Eenmalige investering: geen terugkerende kosten voor de site
  • Geen hosting of onderhoud: een Smart-Site blijft voor altijd up-to-date
  • Nieuwsberichten delen via een email of onze nieuwe app op uw smartphone
  • Nieuwe berichten worden automatisch op al uw social media gepost
  • Nieuwsbrieven worden automatisch via emailing naar uw adressen gestuurd
  • Gratis maandelijkse opleidingen voor alle up-to-date klanten en hun medewerkers 

 Bekijk hier enkele referenties: https://www.smart-site.be/p/referenties.html

We organiseren de komende week enkele demo-webinars om u tijdens een half uur live te tonen hoe eenvoudig deze unieke Google strategie werkt op de volgende dagen:

Plaatst u dit jaar uw bestelling, ook al wordt het project pas in 2021 uitgevoerd? Dan zorgen wij voor een gratis up-to-date fotoshoot van uw bedrijf, uw team en uw aanbod om de Smart-Site een persoonlijke touch te geven. 

Liever meteen een persoonlijk gesprek? Boek dan hier een afspraak in en wij zorgen voor een gratis en vrijblijvende analyse van uw huidige aanpak online:

AFSPRAAK MAKEN

We hebben ondertussen meer dan 400 positieve Google reviews mogen ontvangen over onze unieke Google strategie & meer dan 20 video-getuigenissen van tevreden klanten. Bekijk hier een korte samenvatting van enkele getuigenissen:

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32 (0)11 870 835 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.