Wil jij een website laten maken die nooit teleurstelt?


Een website alleen is niet meer genoeg! 

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: een website alleen is vandaag niet meer genoeg. Om je doelgroepen te bereiken moet je actief aanwezig zijn op verschillende social-mediakanalen, heb je nood aan een gebruiksvriendelijke website, dien je regelmatig iets van je te laten horen én verstuur je idealiter een tweewekelijkse nieuwsbrief. Maar dat kost natuurlijk veel tijd, en vaak ook geld. Want time is money.

En dat hebben wij goed begrepen: met een Smart-Site kan je namelijk gemakkelijk communiceren, worden jouw nieuwsartikels, tips en updates met één klik verspreid via alle social-mediakanalen én via een nieuwsbrief. Daarnaast kan je jouw werknemers of team ook laten communiceren; dankzij het CMS-systeem kan je je werknemers zelf aan de slag laten gaan!

Vandaag kan je niet zomaar al je informatie op je website verzamelen en afwachten tot iemand naar jouw website zal zoeken. Je moet actief communiceren, adverteren en mailings versturen om mensen te informeren en te overtuigen om jouw website te bezoeken, contact op te nemen of meteen een product te kopen.

Snel en gemakkelijk communiceren via een app 

Daarnaast kan je bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsevenement, een project of op locatie foto’s nemen, die via een mobiele app als blogbericht uploaden, er een titel en tekst bij voorzien en deze publiceren. Dat maakt het gemakkelijker om je volgers op de hoogte te houden, en ben je niet langer afhankelijk van je pc of laptop.

Van desktop naar mobiel 

Vandaag gebruiken we onze smartphone om zowat alles op te zoeken, om onze e-mails te bekijken, artikels te lezen en om websites te bezoeken. Daarom is het belangrijk dat jouw website responsive is. Met andere woorden: vandaag is het belangrijk dat je website bezocht kan worden met verschillende apparaten, waaronder mobiel, en dat je website zich dus aanpast aan het apparaat. Als je een website met je smartphone bezoekt, zal er dus anders uitzien dan wanneer je diezelfde website via desktop of laptop bezoekt. Smart-Sites en Smart-Blogs zijn responsive en zijn dus op alle apparaten goed leesbaar en gebruiksvriendelijk. Wist je trouwens dat een website die niet responsive is, ook minder goed scoort in Google? Een responsive website is dus gebruiksvriendelijk én beter vindbaar!

Beter gevonden worden in Google

Het gaat natuurlijk verder dan het gebruiksgemak alleen: een Smart-Site wordt opgebouwd uit verschillende Google-diensten, en dat ziet Google graag. Daarnaast kun je gemakkelijk een zoekopdrachtenbeschrijving toevoegen aan een artikel, wat de vindbaarheid verhoogt.

Heb jij nood aan een website die nooit teleurstelt? 
Neem vandaag nog contact op met ons, samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32 (0)11 870 835 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.