Een website alleen is niet meer genoeg

Een website alleen is niet meer genoeg. Door te wachten tot je potentiële klanten jouw bedrijf spontaan online vinden loop je heel wat kansen mis. Succesvolle bedrijven profileren zich vandaag online via diverse sociale media kanalen en nieuwsbrieven om top of mind te blijven. Het lijkt vaak tijdrovend, kostelijk en vermoeiend om klanten via verschillende kanalen te bereiken, maar het kan ook anders.

Je website moet op de eerste pagina van Google verschijnen

Alles begint bij online vindbaarheid. Online vindbaarheid is belangrijk, zeker als je nieuwe klanten wilt bereiken. Zorg ervoor dat je beter vindbaar bent dan de concurrenten, zodat jij met de bezoekers (én potentiële klanten) gaat lopen. Online vindbaarheid is vandaag veel breder dan enkele jaren geleden. Niet alleen de content, maar ook de technische onderbouw en de aanwezigheid op verschillende social media zijn belangrijk. Google voert enkele keren per jaar updates uit die het algoritme veranderen, zorg dus voor een website die up-to-date is en die niet afhankelijk is van die updates.

Een Smart-Site of Smart-Blog is opgebouwd met Google-diensten, waardoor jouw site of blog meer kans heeft om hoger te scoren in Google. Daarnaast houden wij bij aanvang rekening met de vereisten van Google om gevonden te kunnen worden met de meest populaire zoekmachine (naam, webadres, beschrijving, update, responsive webdesign, aanwezigheid op social media,…). Wil je meer weten? Lees dan zeker dit artikel. 

Je social media kanalen moeten leven: posten is de boodschap! 

Social media zijn vandaag niet meer weg te denken. Ook jouw klanten zijn aanwezig op verschillende social media, daarom is het belangrijk om ook daar jouw klanten aan te spreken. 

Met een Smart-Site of Smart-Blog staan jouw berichten met één klik op alle social media. Zonder extra inspanning ben je dus UP-TO-DATE met meer dan 5 online kanalen. En dat allemaal via 1 aangeefluik. Zo bereik je een enorm brede doelgroep met jouw boodschap, en word je via veel meer kanalen gevonden in Google. 

Je moet regelmatig van je laten horen via nieuwsbrieven

E-mailmarketing is sterker dan je zou denken. Via e-mail bereik je de klant direct en persoonlijk. En zelfs als de e-mail niet wordt gelezen, ben je wél zichtbaar: jouw klant heeft jouw naam of de naam van het bedrijf en de titel van je bericht gezien. En dat is net de sterkte van die e-mailings: je komt in de mailbox van de klant, waardoor jouw e-mail gezién wordt door de klant, zelfs als die de e-mail niet opent. 
Met een Smart-Site of Smart-Blog kun je berichten automatisch als nieuwsbrief laten versturen naar verschillende contacten en klanten. Je kunt deze e-mailings ook inplannen, zodat je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks een e-mail laat versturen en deze één keer per week of maand kunt inplannen. 

Deel updates via je smartphone, tablet of zelfs per mail 

Wil je gemakkelijk en on-the-go updates en nieuws kunnen delen met je volgers? Klassieke webdesigners kunnen niet garanderen dat de update er meteen opstaan, en kunnen hiervoor een extra kost aanrekenen. 
Met een Smart-Site of Smart-Blog is dit verleden tijd. Je hebt geen software of een krachtige computer nodig om met onze systemen te werken. Je hebt alleen maar een internetverbinding nodig. Om het even welke computer, tablet of smartphone kan op elk moment toegang geven tot jouw website of blog. Waar en wanneer dan ook. Je kunt updates delen via uw GSM of via zelfs via e-mail. 

Je moet met de regelmaat van de klok iets van je laten horen

Niets zo vermoeiend als moeten wachten tot je jouw bericht eindelijk kunt publiceren. Je maakt er tijd voor vrij en zorgt ervoor dat het bericht op precies het juiste tijdstip gedeeld wordt. Maar wat als je hier geen tijd meer voor hebt? 

Plan je updates in

Met een Smart-Site of Smart-Blog kun je berichten inplannen, zo zou je één keer per week enkele berichten kunnen opstellen die je dan in de loop van de volgende week laat publiceren. Na het inplannen kun je weer verder met het opvolgen van de verkoop, service enzovoort. 

Je Google Mijn Bedrijf pagina moet tip top in orde zijn 

Om beter te scoren in Google kan je vandaag inzetten op de belangrijkste Google-diensten en SEO. Kwalitatieve Google Reviews worden daarbij steeds belangrijker voor je ranking. Google plaatst de meest relevante content namelijk bovenaan, rekening houdend met een hele resem regeltjes. Google wilt namelijk het beste antwoord op een vraag geven, zodat gebruikers geen reden hebben een andere zoekmachine te gebruiken.

Je moet steeds rekening houden met de Google updates

Met een website ben je afhankelijk van de updates van Google en moet de webdesigner de website na elke Google-update updaten. De “slimme” trucs van vroeger zijn niet voldoende om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google: de zoekmachine ‘leest‘ werkelijk de inhoud van pagina’s online en geeft een bepaalde waarde aan die inhoud waardoor ze hoger of lager kunnen scoren. Dit vormt een probleem voor veel webdesigners aangezien zij zich baseren op de kennis die ze vandaag hebben, waardoor die morgen alweer achterhaald kan zijn. 
Met een Smart-Site of Smart-Blog is dat verleden tijd: wij werken met de systemen van Google zelf, waardoor wij steeds automatisch up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen bij Google.

Blijf altijd up-to-date, zonder onderhoudscontract

Betaal je momenteel maandelijks een bedrag om je website up-to-date te houden? Komen er extra kosten bij wanneer je een update op je website wilt plaatsen? 

Wij vinden dat dat beter kan: wij werken niet met onderhoudscontracten of contracten op lange termijn. Onze Smart-Sites en Smart-Blogs zijn een éénmalige investering.

Geen maandelijkse kosten, geen vervelende contracten

Als je tevreden bent blijf je bij ons. En als je niet tevreden bent kun je ergens anders naartoe. Alles wat wij maken of ontwerpen is dan ook jouw eigendom. Geen addertjes onder het gras, geen wurgcontracten en geen lange termijn gedoe. 
Wij geven maandelijks GRATIS opleidingen voor al onze Smart-klanten. In deze opleiding leggen we de werking van ons systeem uit en krijg je tips en een handleiding, waarna je zelf aan de slag kunt. Je kunt dus zelf – kosteloos – nieuwe berichten of updates plaatsen, informatie op de Smart-Site of Smart-Blog aanpassen of verwijderen. 

Kies voor persoonlijke begeleiding, ondersteuning en advies

Niets zo vervelend als een afstandelijke, onpersoonlijke webdesigner die handelt uit eigenbelang.  Wij luisteren naar onze klanten, en staan er op dat jouw doelstellingen duidelijk bepaald worden. Vervolgens adviseren wij jouw rond de beste aanpak om die doelstellingen te bereiken. We denken na over een korte- en langetermijnbenadering zodat je mee-evolueert met de snel veranderende digitale wereld. 
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32 (0)11 870 835 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search